woensdag 26 juni 2019

Veendammer Wind - vrijdag première - wat goed is om te weten

Erwin de Vries als Berend en Elisabeth Kooy als Iris

De première en de dagen van de voorstellingen van de Veendammer Wind - de enige volks- en voetbalopera sinds mensenheugenis - naderen met rasse schreden. Wie momenteel een kijkje neemt in het voetbalstadion aan de Langeleegte ontdekt één en al bedrijvigheid. Tegen deze achtergrond een nieuwsbrief met tal van tips en wetenswaardigheden over onze aanstaande voetbalopera.

Elsbeth Gerritsen als Veendammer Wind


De avond van de voorstelling. 

We beginnen de voorstelling telkens om 20.30 uur, stadion open om 19.30 uur.

De opera duurt inclusief pauze tot circa 22.45 uur. Tijdens de pauze is er een verloting met mooie vlees(ch)prijzen en een optreden van muziekkorps Voorwaarts.

ATTENTIE: Er zijn géén genummerde zitplaatsen! Iedereen kan zijn eigen plek dus kiezen en iedereen zit op een onoverdekte tribune met houten bankjes. Bereid u zich voor op de verwachte weersomstandigheden: neem zonnebrandcrème, zonnebril, of een zitkussentje mee. Het is uiteraard toegestaan i.v.m. de hitte om van thuis meegebrachte flesjes water te nuttigen.


Happy family - one hand clap - met Carina Vinke als Freya, de drijvende kracht achter alle dolle plannen 


Parkeren

In de directe omgeving van het stadion is genoeg ruimte om gratis te parkeren. Zeg je navigatie op de volgende adressen: Prins Hendrikplein; Jan Salwaplein; Sorghvlietlaan (voormalig GADO busstation, braakliggend).

Attentie

Op de avond van de première (de 28ste) vindt ook de Avondvierdaagse plaats. Dit kan voor oponthoud zorgen. Voor wie in de buurt woont: kom op de fiets. Er is een fietsenstalling bij de toegang tot het stadion. Het parkeerterrein bij de kantine van Veendam 1894 is alleen beschikbaar voor medewerkers aan Veendammer Wind.

Pin-betalingen niet mogelijk. Dus, handje contantje.

Kom in geel of geel-zwart en ontvang het programmaboek - 40 pagina's full color (€2,50) gratis.

Entree - de voormalige hoofdingang van het stadion. Genodigden ontvangen op vertoon van hun speciale kaart een polsbandje waarmee ze toegang hebben tot de VIP-ruimte - de nog originele businessruimte van het stadion.

Voor verdere vragen of laatste nieuws: info@voetbalopera.nl of www.voetbalopera.nl

Falco van Loon als Joppie
Carina Vinke als Freya en Elisabeth Kooy als Iris
Handjes kold...

Tot ziens aan de Langeleegte. 

Geen opmerkingen: