Follow by Email

vrijdag 13 juni 2014

Onder één dak gaat met zomerreces

Van de grote zaal in de Nieuwe Kolk Assen naar de postzegel van De Wijert in Dwingeloo. En verder trokken we, met Onder één dak - Zuidwest Drenthe door - om afgelopen week terug te keren in Assen, met voorstellingen in De Wijde Blik en Nieuw Graswijk. Altijd en overal zat de zaal tjokvol. ROODPALEIS treedt heel bewust in de voetsporen van de Noordercompagnie van Manon Alving en Jaap Maarleveld. Theater naar mensen toe brengen. Na de zomer gaan we ook weer de theaters in: De Muzeval, Emmen en het Geert Teis Theater Stadskanaal. 

Een impressie van onze kleine zwerftocht langs ongewone plekken, ontroerende momenten, dolle pret en bijzondere bewoners. Bij deze dank aan alle medewerkenden op tournee: Bas de Bruijn, Alina Kiers, Ben Smit, Martin Lambeek, Mark Molema, Ruben Bosch, Nina Slagter en niet in de laatste plaats Betsy Torenbos en Gerard Schoep. En natuurlijk dank aan de spelers die via het scherm tot het publiek kwamen: Jaap Maarleveld, Albert Secuur, Arno van der Heijden, Antoinette Jelgersma en Marleen Paulissen. 
  Italiaantjes in de Wijde Blik
Assen
Voorstelling in Nieuw Graswijk
Assen
Met de klok mee: Martin Lambeek, Ruben Bosch, Ben Smit, Bas de Bruijn, Alina Kiers, Gerard Schoep, Betsy Torenbos, Mark Molema
De Wijert Dwingeloo

Geen opmerkingen: