Follow by Email

vrijdag 6 oktober 2017

ROODPALEIS op Zolder - eerste performance: Aangenaam Zinnig


Silhouet door Guus Slauerhoff

KICK-OFF PILOT ROODPALEIS OP ZOLDER
AANGENAAM ZINNIG

Zondag 8 oktober 12 uur in De Nieuwe Kolk Assen
ROODPALEIS, huisgezelschap van De Nieuwe Kolk in Assen, geeft in ROODPALEIS op Zolder workshops aan en maakt performances met Assenaren in een kwetsbare positie.

In de eerste workshop van donderdag j.l kwamen negen mensen van de Interzorglocaties Nieuw Graswijk en Slingerborg samen met een aantal kunstenaars om persoonlijke herinneringen te delen en samen om te zetten in schoonheid.


Programma
De ervaringen van die donderdagmiddag zetten we op zondag 8 oktober om in een gezamenlijke performance, Aangenaam Zinnig. De performance start om 12.00 uur. Vanaf de infobalie van De Nieuwe Kolk voert de route door het gebouw op weg naar de bijzondere ruimte van ROODPALEIS op Zolder, achter in het gebouw op de derde verdieping. Onderweg passeren we kunstwerken van Guus Slauerhoff, die hij maakte met de deelnemers. Ter afsluiting van de 30 minuten durende performance delen we samen een kleine maaltijd.
ROODPALEIS werkt voor de pilot ROODPALEIS op Zolder nauw samen met de gemeente Assen, de Provincie Drenthe, Interzorg, Vaart Welzijn en Stichting Stila.
Reserveer tickets (à € 10) via DNK.nl (er zijn echter slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Geen opmerkingen: