Follow by Email

zaterdag 16 februari 2019

Roxane Schreiber die samen met René Duursma de filmclub in het Grand Theatre organiseert liet op FB het volgende bericht achter (met foto's):

 vlnr: René Duursma, Anto Felipa en rechts naast mij Ebrien den Engelsman 


'Afgelopen maandag voerden we een levendige discussie over de filmcultuur in het noorden, met dank aan de bijdrages van Anton A M C Felipa, Ebrien den Engelsman, Jozef Peter Willems (bij FB kan ik niet anders heten) en de bezoekers. Wat een ideeën! We kunnen elkaar versterken door samen te werken, ook met andere disciplines, zoals New Noardic Wave al doet. Een film commissioner kan een verbindende factor zijn. Maar ook op politiek niveau kunnen we ons laten zien. Een overzicht van wat er is helpt daar natuurlijk ook bij. Als filmmaker kun je nu een profiel aanmaken op https://www.nnw.frl/ . En willen we meer lokaal verbinden of juist nationaal, of beide tegelijk? Stof tot nadenken in ieder geval!

De volgende editie is op 11 maart, over creatieve financiering. Onder meer producent Francois Pieneman schuift aan, binnenkort onthullen we alle gasten.
Ook maakt één filmmaker kans om voorafgaand aan het programma met Pieneman om tafel te gaan om de mogelijkheden van zijn/haar filmidee te bespreken. Je kunt je filmplan (1-2 kantjes, uiteraard vertrouwelijk) uiterlijk 27 februari naar schreiber.roxane@gmail.com sturen. Inzenders horen 4 maart of hun idee geselecteerd is.

Geen opmerkingen: