Follow by Email

woensdag 2 januari 2013

Morgen, 17u, opening expositie Vergeet mie nait in TuntlerhuisZoveel wat nog niet gereed was vanavond. Maar het lukt. Het lukt.

Morgen, 3 januari 2013, opent om 17 uur de expositie van ROODPALEIS Vergeet mie nait in het Tuntlerhuis, Ter Apel. Een tocht door het gebouw dat zo lang dementerende ouderen geherbergd heeft. Een tocht langs herinneringen van bewoners, verplegers, medewerkers en familieleden. Een tocht vol videobeelden, geluidsfragmenten en objecten die een wereld oproepen die bizar lijkt en vaak zo nabij is.
De expositie duurt tot 11 januari.
Van 9 januari tot 11 januari speelt het docudrama Vergeet mie nait, met in de hoofdrol Karin Noeken. Daarnaast Jaap Maarleveld, Nora Kretz, Harrie Woldendorp, Anneke Korte, Guus Brouwer en Stephen de Boer. Muzikale begeleiding: Hans Kaldeway. Regie en multimedia in zijn handen van Betsy Torenbos, ik heb tekst en dramaturgie geleverd. Sytze Kramer is verantwoordelijk voor de hapjes na, maar heeft zijn hand ook gehad in de multimedia. Ruben Bosch de productieleiding. Lidia Vedder: PR. Vergeet mie nait is een co-productie van ROODPALEIS en Zorggroep Meander.

Geen opmerkingen: